1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

SOAP-ERROR: Parsing WSDL

Discussion in 'Sitebuilder 4.1 for Linux' started by dams, Jan 22, 2008.

  1. dams

    dams Guest

    0
     
    Hello,

    First, i'm french so excuse me for my bad english ...


    I've new webserver with Plesk 8.3 Power Pack installed, all it's okay. But When I Want to configure Sitebuilder (4.1.0) from Plesk, i've the error :

    SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from 'http://sitebuilder.xxxx.com/SystemWebService.asmx?WSDL'

    The DNS sitebuilder.xxxx.com it's okay. When I try to go at http://sitebuilder.xxxx.com all it's okay, the admin of sitebuilder too.

    Only from Plesk, this error "SOAP-ERROR" appear !!

    In Plesk, my configuration of Sitebuilder it's okay (I think) :

    1. I'go to "Server" >> "SiteBuilder Support"
    2. I have 3 fields :

    a. Sitebuilder server URL = My good address http://sitebuilder.xxxx.com
    b. Username for server = my username
    c. Administrator's password = my password

    3. When i click Ok, the error appear "SOAP-ERROR: Parsing WSDL: Couldn't load from ....."

    I go to http://sitebuilder.xxxx.com/check.php and all it's OK


    Please help me, and France will make you the best ! :)


    Dams
     
  2. SibProgrammer

    SibProgrammer Regular Pleskian Staff Member

    29
     
    Joined:
    Nov 21, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    15
  3. dams

    dams Guest

    0
     
    Hello,

    I try to change the "SiteBuilder url" but it's grey (Read Only).

    So i use the command :

    sb_config --sb_host_ip=213.246.xx.xx --sb_hostname=sitebuilder.xxxx.com/ServiceFacade/4.1/

    The response is :

    Creating webserver config
    Logs saved to /usr/local/sitebuilder/tmp/sb_config-0801231325.log


    And in Plesk, the "SiteBuilder Url" was not changed, it's the old Url (sitebuilder.xxxx.com) and the log contain "Creating webserver config". I click OK and the error it's same ("SOAP-ERROR: Parsing WSDL ...")
     
  4. dams

    dams Guest

    0
     
    Nobody have the solution ?
     
  5. SibProgrammer

    SibProgrammer Regular Pleskian Staff Member

    29
     
    Joined:
    Nov 21, 2004
    Messages:
    342
    Likes Received:
    15
    First of all, you must return correct hostname for SB by running the following command:
    sb_config --sb_host_ip=213.246.xx.xx --sb_hostname=sitebuilder.xxxx.com

    Then set up correct location of SB's Remote API for Plesk by running:
    /usr/local/psa/bin/sitebuilder -s "http://sitebuilder.xxxx.com/ServiceFacade/"

    Then go to Plesk admin panel -> Server -> Sitebuilder support and enter valid login and password for SB.
     
  6. dams

    dams Guest

    0
     
    Yes !!

    It's okay with this two manipulations.

    Thanks a lot !
     
Loading...