1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Some event parameters are just giving out "false"

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by ztpztp, Jun 28, 2006.

  1. ztpztp

    ztpztp Guest

    0
     
    Hi.

    I'm using Plesk for Windows 7.5.6 and the event configuration:

    Event: Physical hosting created
    Command: E:\SupportFiles\Scripts\PhysicalHostingCreated.bat <new_domain_name> <new_ip_address> <new_system_user>

    is passing "false" as the the new ip address and also as the new system user.

    I've noticed that in the action log, these parameters are missing also:

    85.240.180.28 admin [2006-06-28 04:54:13] 'Create Physical Hosting' ('Domain Name': 'test6.pt' => 'test6.pt', 'ASP Support': 'false' => 'true', 'ASP.NET Support': 'false' => 'true', 'Perl Support': 'false' => 'true', 'System User Password': 'xxxxxx' => '******')


    Is this a bug or I'm missing something?
    Thank you.
    José Proença
     
  2. sergius

    sergius Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    it's bug and will be fixed in the 7.6.1
     
  3. sergius

    sergius Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Nov 6, 2005
    Messages:
    1,898
    Likes Received:
    0
    oh, sorry. it's fixed in 7.6
     
Loading...