1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Subdomain problem x.name.com works and www.x.name.com doesnt

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by jackkalduu, Oct 29, 2006.

  1. jackkalduu

    jackkalduu Guest

    0
     
    Help ! ;) Subdomain problem x.name.com works and www.x.name.com doesnt

    My subdomain x.name.com works fine but when i write www.x.name.com it doesnt work. What i did wrong this time ?
     
  2. wickedwebsites

    wickedwebsites Basic Pleskian

    23
    57%
    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    does www.name.com work? did you tick the www option when adding a new domain?
     
  3. jackkalduu

    jackkalduu Guest

    0
     
    Yes www.name.com works but all of subdomains like www.x.name.com doesn’t. I don t remember any tick www maybe I missed it how can I repair it.
    I tried to set cname like www.x.name.com cname x.name.com and it still doesn’t work ;(
     
  4. wickedwebsites

    wickedwebsites Basic Pleskian

    23
    57%
    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    when you actually created name.com, did you tick the www option next to it?

    if not then go to domains --> name.com and preferences. then tick the www

    this fixed the same error on my server.
     
  5. jackkalduu

    jackkalduu Guest

    0
     
    Hmm but under "go to domains --> name.com" i dont have preferences button only setup. When i go to clients and name.com there is preferences but there are not tick with www.

    Ok i found it under"Domain Administrator
    Register"
    but it is ticked :(
     
  6. wickedwebsites

    wickedwebsites Basic Pleskian

    23
    57%
    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    hmm, yes upon checking it is domains --> name.com --> domain administrator --> www (tick)

    i had this issue, and ticking this najes it work normally for me, im stumped now im afraid.
     
  7. jackkalduu

    jackkalduu Guest

    0
     
    Strange thanks for help maybe somone knows whats the problem.
     
Loading...