1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Upgrade from 7.5.3 to 7.5.4 broke admin

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by Sgrynd, Dec 21, 2005.

  1. Sgrynd

    Sgrynd Guest

    0
     
    I upgrade my server from 7.5.3 to 7.5.4 via the plesk updater, all went fine up to the point where it restarts the admin service.

    This is the message from the psa-hotfix75051209.14.log

    If I comment out the ssl_module line I get another error.

    Which if I comment that out I get further PHP errors. Looking in libexec I don't see any entries for php4 and in the loadmodule section there isn't anything for PHP, not sure if that is where it would be or not.

    Any help would be greatly appreciated!
     
  2. Sgrynd

    Sgrynd Guest

    0
     
    Here is the fix -
    1. Comment out LoadModule ssl_module
    2. Change mod_php4.c to mod_php5.c
    3. service psa start
     
  3. samuofm

    samuofm Guest

    0
     
    I'm having almost the same problem. My upgrade broke the admin and I got the same error about mod_sll on line 231 of httpsd.conf

    when i comment out the lines listed above and make the change for php5 i get the following error

    Invalid command 'SSLEngine', perhaps mis-spelled or defined by a module not included in the server configuration
    /usr/local/psa/admin/bin/httpsdctl start: httpd could not be started


    if I remove all SSL lines in httpsd.conf i get

    Key file not found!
    Plesk authorization failed: HTTP request error [35]
    Error: Plesk Software not running.
    [FAILED]


    I havent been able to get into my admin interface since I did the 7.5.3. to 7.5.4 upgrade and now i don't know what to do. Any help anyone has is really really appreciated
     
  4. samuofm

    samuofm Guest

    0
     
    I was able to get httpsd to run succesfully by tweaking the httpsd.conf file with <IfDefine>'s Now i get an error message:

    /sbin/service psa start
    Starting psa-spamassassin service: [ OK ]
    Processing config directory: /usr/local/psa/admin/conf/httpsd.*.include
    /usr/local/psa/admin/bin/httpsdctl start: httpd started
    Starting Plesk: [ OK ]
    Starting up DrWeb(R) daemon: Dr.Web (R) daemon for Linux/Plesk Edition, version 4.32.2 (2004-11-01)
    Copyright (c) Igor Daniloff, 1992-2004
    Doctor Web Ltd., Moscow, Russia
    Support service: http://support.drweb.com
    To purchase: http://buy.drweb.com

    Engine version: 4.32b
    Loading /var/drweb/bases/drwtoday.vdb - Ok, virus records: 267
    Loading /var/drweb/bases/drw43316.vdb - Ok, virus records: 730
    Loading /var/drweb/bases/drw43315.vdb - Ok, virus records: 627
    Loading /var/drweb/bases/drw43314.vdb - Ok, virus records: 825
    Loading /var/drweb/bases/drw43313.vdb - Ok, virus records: 842
    Loading /var/drweb/bases/drw43312.vdb - Ok, virus records: 830
    Loading /var/drweb/bases/drw43311.vdb - Ok, virus records: 862
    Loading /var/drweb/bases/drw43310.vdb - Ok, virus records: 853
    Loading /var/drweb/bases/drw43309.vdb - Ok, virus records: 733
    Loading /var/drweb/bases/drw43308.vdb - Ok, virus records: 708
    Loading /var/drweb/bases/drw43307.vdb - Ok, virus records: 839
    Loading /var/drweb/bases/drw43306.vdb - Ok, virus records: 930
    Loading /var/drweb/bases/drw43305.vdb - Ok, virus records: 760
    Loading /var/drweb/bases/drw43304.vdb - Ok, virus records: 721
    Loading /var/drweb/bases/drw43303.vdb - Ok, virus records: 638
    Loading /var/drweb/bases/drw43259.vdb - Ok, virus records: 806
    Loading /var/drweb/bases/drw43258.vdb - Ok, virus records: 745
    Loading /var/drweb/bases/drw43257.vdb - Ok, virus records: 720
    Loading /var/drweb/bases/drw43256.vdb - Ok, virus records: 529
    Loading /var/drweb/bases/drw43255.vdb - Ok, virus records: 901
    Loading /var/drweb/bases/drw43254.vdb - Ok, virus records: 890
    Loading /var/drweb/bases/drw43253.vdb - Ok, virus records: 863
    Loading /var/drweb/bases/drw43252.vdb - Ok, virus records: 616
    Loading /var/drweb/bases/drw43251.vdb - Ok, virus records: 714
    Loading /var/drweb/bases/drw43250.vdb - Ok, virus records: 858
    Loading /var/drweb/bases/drw43249.vdb - Ok, virus records: 763
    Loading /var/drweb/bases/drw43248.vdb - Ok, virus records: 628
    Loading /var/drweb/bases/drw43247.vdb - Ok, virus records: 652
    Loading /var/drweb/bases/drw43246.vdb - Ok, virus records: 749
    Loading /var/drweb/bases/drw43245.vdb - Ok, virus records: 591
    Loading /var/drweb/bases/drw43244.vdb - Ok, virus records: 833
    Loading /var/drweb/bases/drw43243.vdb - Ok, virus records: 630
    Loading /var/drweb/bases/drw43242.vdb - Ok, virus records: 793
    Loading /var/drweb/bases/drw43241.vdb - Ok, virus records: 780
    Loading /var/drweb/bases/drw43240.vdb - Ok, virus records: 435
    Loading /var/drweb/bases/drw43239.vdb - Ok, virus records: 775
    Loading /var/drweb/bases/drw43238.vdb - Ok, virus records: 1011
    Loading /var/drweb/bases/drw43237.vdb - Ok, virus records: 656
    Loading /var/drweb/bases/drw43236.vdb - Ok, virus records: 850
    Loading /var/drweb/bases/drw43235.vdb - Ok, virus records: 1001
    Loading /var/drweb/bases/drw43234.vdb - Ok, virus records: 554
    Loading /var/drweb/bases/drw43233.vdb - Ok, virus records: 632
    Loading /var/drweb/bases/drw43232.vdb - Ok, virus records: 516
    Loading /var/drweb/bases/drw43231.vdb - Ok, virus records: 466
    Loading /var/drweb/bases/drw43230.vdb - Ok, virus records: 901
    Loading /var/drweb/bases/drw43229.vdb - Ok, virus records: 632
    Loading /var/drweb/bases/drw43228.vdb - Ok, virus records: 584
    Loading /var/drweb/bases/drw43227.vdb - Ok, virus records: 568
    Loading /var/drweb/bases/drw43226.vdb - Ok, virus records: 533
    Loading /var/drweb/bases/drw43225.vdb - Ok, virus records: 476
    Loading /var/drweb/bases/drw43224.vdb - Ok, virus records: 484
    Loading /var/drweb/bases/drw43223.vdb - Ok, virus records: 442
    Loading /var/drweb/bases/drw43222.vdb - Ok, virus records: 371
    Loading /var/drweb/bases/drw43221.vdb - Ok, virus records: 372
    Loading /var/drweb/bases/drw43220.vdb - Ok, virus records: 560
    Loading /var/drweb/bases/drw43219.vdb - Ok, virus records: 412
    Loading /var/drweb/bases/drw43218.vdb - Ok, virus records: 511
    Loading /var/drweb/bases/drw43217.vdb - Ok, virus records: 512
    Loading /var/drweb/bases/drw43216.vdb - Ok, virus records: 507
    Loading /var/drweb/bases/drw43215.vdb - Ok, virus records: 539
    Loading /var/drweb/bases/drw43214.vdb - Ok, virus records: 275
    Loading /var/drweb/bases/drw43213.vdb - Ok, virus records: 404
    Loading /var/drweb/bases/drw43212.vdb - Ok, virus records: 428
    Loading /var/drweb/bases/drw43211.vdb - Ok, virus records: 494
    Loading /var/drweb/bases/drw43210.vdb - Ok, virus records: 450
    Loading /var/drweb/bases/drw43209.vdb - Ok, virus records: 639
    Loading /var/drweb/bases/drw43208.vdb - Ok, virus records: 603
    Loading /var/drweb/bases/drw43207.vdb - Ok, virus records: 620
    Loading /var/drweb/bases/drw43206.vdb - Ok, virus records: 683
    Loading /var/drweb/bases/drw43205.vdb - Ok, virus records: 525
    Loading /var/drweb/bases/drw43204.vdb - Ok, virus records: 607
    Loading /var/drweb/bases/drw43203.vdb - Ok, virus records: 409
    Loading /var/drweb/bases/drw43202.vdb - Ok, virus records: 543
    Loading /var/drweb/bases/drwebase.vdb - Ok, virus records: 51982
    Loading /var/drweb/bases/drw43201.vdb - Ok, virus records: 364
    Total virus records: 99552
    Key file not found!
    Plesk authorization failed: HTTP request error [35]
    Error: Plesk Software not running.
    [FAILED]



    How do I point it to my key file? The location should not have changed since all I did was an update. Man is this frustrating.
     
  5. anspuli

    anspuli Guest

    0
     
    Check whether localhost is resolving in your server.

    #ping localhost.

    if its not, add an entry for localhost in /etc/hosts and try to start drweb.

    +++++
    127.0.0.1 localhost
    +++++
    I had once solved it this way.
     
Loading...