1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Urgent - Update 8.0.1 failed, MySQL Unknown table 'sd' in where clause

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by eugenevdm, Jul 10, 2006.

  1. eugenevdm

    eugenevdm Silver Pleskian

    30
    68%
    Joined:
    Nov 11, 2003
    Messages:
    611
    Likes Received:
    0
    Just tried updating from 8.0.0 on FC4 64-bit to 8.0.1 and I get this when trying to list domains in the CP:

    ERROR: PleskMainDBException
    MySQL query failed: Unknown table 'sd' in where clause

    0: /usr/local/psa/admin/plib/common_func.php3:234
    db_query(string 'SELECT d.id, UNIX_TIMESTAMP(d.cr_date), d.displayName, d.status, d.htype, d.real_size, d.cl_id, sum(dt.http_in) + sum(dt.ftp_in) + sum(dt.smtp_in) + sum(dt.pop3_imap_in) + sum(dt.http_out) + sum(dt.ftp_out) + sum(dt.smtp_out) + sum(dt.pop3_imap_out) AS traffic FROM domains d LEFT JOIN DomainsTraffic dt ON (dt.date BETWEEN "2006-07-01" AND "2006-07-10") AND dt.dom_id = d.id WHERE (d.displayName like "%helderberg%" OR sd.displayName LIKE "%helderberg%") AND 1 GROUP BY d.id ORDER BY d.cr_date DESC, d.displayName LIMIT 0, 100')
    1: /usr/local/psa/admin/plib/class.DomainsList.php3:218
    DomainsList->fetchDomainsList()
    2: /usr/local/psa/admin/plib/class.cList.php3:99
    cList->fetchList()
    3: /usr/local/psa/admin/plib/class.cList.php3:119
    cList->init()
    4: /usr/local/psa/admin/htdocs/domains/domains.php3:261

    ----------------------

    You will notice from the above the "sd" looks wrong, in fact I tried the query with just "d" and it runs fine!

    I cannot edit file as it's not clear text, so I need some expert advice!
     
  2. eugenevdm

    eugenevdm Silver Pleskian

    30
    68%
    Joined:
    Nov 11, 2003
    Messages:
    611
    Likes Received:
    0
    Ok here's the weird thing I ran the auto updater again, and now it's working! Yipee!
     
Loading...