vbulletin forum error...

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by resellertr, Sep 20, 2004.

  1. resellertr

    resellertr Regular Pleskian

    25
    57%
    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    Hi,
    One of our costumer wants use Vbulletin, but We can't install it

    Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in C:\Inetpub\vhosts\domain.com\subdomains\test\httpdocs\install\install.php on line 17

    Warning: main(./install/installcore.php): failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\domain.com\subdomains\test\httpdocs\install\install.php on line 69

    Fatal error: main(): Failed opening required './install/installcore.php' (include_path='.;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\domain.com\subdomains\test\httpdocs\install\install.php on line 69

    I know that install/installcore.php is there. My costumer told me that there is a problem on Plesk panels. He tried on different servers and he couldn't install it.
     
  2. apsion

    apsion Guest

    0
     
    I have the same problem and have been unable to fix it. I have been trying for some time both using a normal site and my preference a subforum.
     
  3. Xtrm2Matt

    Xtrm2Matt Guest

    0
     
    I also have this. Need a solution A.S.A.P if possible!

    Windows 2003 Web Edition Server.
     
  4. resellertr

    resellertr Regular Pleskian

    25
    57%
    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    133
    Likes Received:
    0
    I found a solution,
    try to install a sub folder, Like www.domain.com/forum
    I can't install to root folder...
     
  5. Xtrm2Matt

    Xtrm2Matt Guest

    0
     
    Well I'm trying to install it on a subdomain.
     
  6. Xtrm2Matt

    Xtrm2Matt Guest

    0
     
    Anyone?
     
  7. apsion

    apsion Guest

    0
     
    I have tried both a standard site and subdomain to no avail.

    I am willing to pay to have this fixed if anyone is interested.
     
  8. Xtrm2Matt

    Xtrm2Matt Guest

    0
     
    Well, I've managed to install it as domain.com/forum, but not forum.domain.com.... hmm....
     
  9. apsion

    apsion Guest

    0
     
    I have run into this problem on several occasions trying to install different apps.

    After a couple of months of troubleshooting and testing, I determined the problem is that many scripts attempt to chdir to the httpdocs folder and the default plesk permissions do not allow this.

    I am not sure of the security implications, perhaps someone could add more detail, but this worked for me.

    Add the IUSR_sitename user to the parent folder of the httpdocs ie ...\vhosts\sitename.com
    sitename.com is a directory
    after you add IUSR_sitename the script should run.

    After installing, I removed the user, altough I am not sure why IUSR... is not there but the WEB01... user is?
     
Loading...