1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

webmail isnt working on plesk 9.2.1.

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by muratp, Jun 5, 2009.

  1. muratp

    muratp Guest

    0
     
    hello,

    on plesk 9.2.1. i cannot get webmail worked.

    i googled out and found this thread (http://vpsnekung.com/index.php/2009/03/01/plesk-login-failed-unable-to-login-to-horde-webmail/)
    and tried it out, but the install gave an error.(not all packages are installed.)

    still the same error with webmail. but if i go to the cp of plesk to mail server settings and i unclick horde and do ok and directly i click it on again then it works for i think 5 minutes.

    do you have any idea how to solve this problem

    thanks,
    murat
     
  2. Nataliya Zagr

    Nataliya Zagr Regular Pleskian

    21
    87%
    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Hello,

    Please, check the Horde log for possible errors:

    # less /var/log/psa-horde/psa-horde.log
     
  3. muratp

    muratp Guest

    0
     
    log

    hi nataliya.

    checked the logs and it says like this:

    Jun 01 15:47:40 HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN 82.204.104.171 to localhost:143[imap/notls] as info@en-fa.com [on line 258 of "/usr/share/psa-horde/imp/lib/
    Auth/imp.php"]
    Jun 01 15:47:50 HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN 82.204.104.171 to localhost:143[imap/notls] as info@en-fa.com [on line 258 of "/usr/share/psa-horde/imp/lib/
    Auth/imp.php"]
    Jun 01 16:12:17 HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN 82.204.104.171 to localhost:143[imap/notls] as info@afhaalprijzen.nl [on line 258 of "/usr/share/psa-horde/i
    mp/lib/Auth/imp.php"]
    Jun 01 19:47:47 HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN 83.87.162.217 to localhost:143[imap/notls] as noord@adobike.nl [on line 258 of "/usr/share/psa-horde/imp/lib
    /Auth/imp.php"]
    Jun 01 19:48:24 HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN 83.87.162.217 to localhost:143[imap/notls] as noord@adobike.nl [on line 258 of "/usr/share/psa-horde/imp/lib
    /Auth/imp.php"]
    Jun 01 19:48:54 HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN 83.87.162.217 to localhost:143[imap/notls] as noord@adobike.nl [on line 258 of "/usr/share/psa-horde/imp/lib
    /Auth/imp.php"]


    any ideas?
     
  4. Denis Sirochenko

    Denis Sirochenko Guest

    0
     
    Hello,

    Make sure that it is possible to connect to localhost:143 from the command line using telnet. If you get the error as below:

    # telnet localhost 143

    localhost/143: Name or service not known

    then check /etc/hosts file. It must have permissions -rw-r--r-- and contain the record for localhost in the following format:

    127.0.0.1 localhost localhost.localdomain

    Also, you can run IMP test to check the problem at: http://webmail.DOMAIN.COM/horde/imp/test.php


    Regards,

    Denis.
     
Loading...