1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Webmail

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by cVarz, Aug 29, 2005.

  1. cVarz

    cVarz Guest

    0
     
    I get a Windows login screen when trying to access any webmail accounts on my server. So, instead of the normal Horde log-in page, I get the generic windows login.

    Any ideas on why this has happened?
     
  2. Gris@

    Gris@ Guest

    0
     
    You should check NTFS permissions to C:\Inetpub\vhosts\webmail\horde and C:\Inetpub\vhosts\webmail\index.html.
    Also check if IUSR_servername has right password at webmail(default) web site Directory security settings.
    :eek:
     
  3. cVarz

    cVarz Guest

    0
     
    All directory have full permissions (for testing).

    It still displays the generic Windows Log-in screen.

    What could have changed from the security updates to Plesk?
     
  4. budwaiser

    budwaiser Guest

    0
     
    I have the same problem, can you help me?

    "Also check if IUSR_servername has right password at webmail(default) web site Directory security settings"

    Which the password should be? Like what?

    Thank you
     
  5. cVarz

    cVarz Guest

    0
     
    You wont get much help on anything from the people at Plesk. Their support is terrible.:mad:
     
  6. nimal_ds

    nimal_ds Guest

    0
     
    Try to repair the plesk installation using the reconfigurator. It worked for me.

    But now i have a new problem, the users cant login..hmm...thats why im on the forums now..looking for a solution.Thankfully, its just a test server.
     
  7. cVarz

    cVarz Guest

    0
     
    Plesk has been on my box for over a year, this happened recently after I did an update.

    It's kind of like the support you get here, one minute it's there, the next it's gone.
     
Loading...