1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

www word didn't make my sites work

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by amr ali, Feb 13, 2008.

  1. amr ali

    amr ali Guest

    0
     
    there is problem in my dns cause when i enter client site with (www) it's open but when i write without (www)it's not open like http://domain.net it's not working when i but http://www.domain.net it's working
    and when he put site under him it's work without (www) it's open and when he write (www) it's not open like http://domain.com it's working but http://www.domain.com it's not working and i had attaced pic prove that so help me cause i didn't use my vps right to now and i hate that and it's not my isp cause i make it from day so it won't be the reson
     

    Attached Files:

  2. rank1st

    rank1st Guest

    0
     
    <domain>. A <ip>
     
  3. milind

    milind Guest

    0
     
    Hello,

    As per the domain name I can see from the images; when I ping the domains I get following results:
    ==
    www.domain.com pointing to xx.xx.xx.1
    domain.com pointing to xx.xx.xx.2
    ==
    So, please make sure that both www and w/o will point to same IP or just contact your hosting company they will do it for you.

    Regards,
    Milind
     
  4. virajn

    virajn New Pleskian

    22
    53%
    Joined:
    Sep 17, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Also, check this:

    Login to server remotely using RDP > Open IIS > Websites > Search for your domain > Right click on it & select properties > On Website Tab click on Advanced > Check if the WWW is added for your domain along with just the domain.com & add it if it isnt : ie www.domain.com.
     
  5. brandnewx

    brandnewx Guest

    0
     
    It's likely that you set DNS record incorrectly at your *domain registrar* if the site's DNS is hosted with the registrar. Edit or add the www record with type A and put the IP of your vps.
     
  6. virajn

    virajn New Pleskian

    22
    53%
    Joined:
    Sep 17, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Yes, DNS can be another reason of your issue if you're using private NS [registrar DNS server] :)
     
Loading...