1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

WYSIWYG Editor -> Blank font-family and -size

Discussion in 'SiteBuilder' started by cyon_sb, Dec 29, 2008.

  1. cyon_sb

    cyon_sb Guest

    0
     
    Since the latest hotfix (Hotfix-20081118) we have problem with the WYSIWYG Editor. The dropdown list of the font-family and -size is allway blank (white). This problem appears with Firefox and IE. Is this a known issue?
    Is there a possibility to open a bug report?

    I guess it's a problem with the image-links -> this broken images where found:
    Code:
    http://sitebuilder.mydomain.com/Wizard/Edit/Html?currentPageId=g820oht0n7e
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/blank.html
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/wysiwyg/custom/fckeditor.wizard.html?cacheId=4.5.0.2008111812&currentPageId=g820oht0n7e&editFilePath=/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php&InstanceName=wysiwyg&Toolbar=wizard
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php?1230547123839
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/wysiwyg/custom/fckeditor.wizard.html?cacheId=4.5.0.2008111812&currentPageId=g820oht0n7e&editFilePath=/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php&InstanceName=wysiwyg&Toolbar=wizard
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/wysiwyg/custom/fckeditor.wizard.html?cacheId=4.5.0.2008111812&currentPageId=g820oht0n7e&editFilePath=/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php&InstanceName=wysiwyg&Toolbar=wizard
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/wysiwyg/custom/fckeditor.wizard.html?cacheId=4.5.0.2008111812&currentPageId=g820oht0n7e&editFilePath=/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php&InstanceName=wysiwyg&Toolbar=wizard
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/wysiwyg/custom/fckeditor.wizard.html?cacheId=4.5.0.2008111812&currentPageId=g820oht0n7e&editFilePath=/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php&InstanceName=wysiwyg&Toolbar=wizard
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/wysiwyg/custom/fckeditor.wizard.html?cacheId=4.5.0.2008111812&currentPageId=g820oht0n7e&editFilePath=/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php&InstanceName=wysiwyg&Toolbar=wizard
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/wysiwyg/custom/fckeditor.wizard.html?cacheId=4.5.0.2008111812&currentPageId=g820oht0n7e&editFilePath=/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php&InstanceName=wysiwyg&Toolbar=wizard
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/wysiwyg/custom/fckeditor.wizard.html?cacheId=4.5.0.2008111812&currentPageId=g820oht0n7e&editFilePath=/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php&InstanceName=wysiwyg&Toolbar=wizard
    
    0 broken images
    http://sitebuilder.mydomain.com/wysiwyg/custom/fckeditor.wizard.html?cacheId=4.5.0.2008111812&currentPageId=g820oht0n7e&editFilePath=/sites/1a/1a89ae8ee3168f057a3d5900baf9f8d5/__edit/page1.php&InstanceName=wysiwyg&Toolbar=wizard
    
    0 broken images
    
    Thank's for help.
     
  2. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    I am not sure if this is related to latest hotfix. You can try to roll-back update (uninstall hotfix) and check it one more time, just to be sure.
    If there are files missing you can check main Parallels Plesk Sitebuilder package for consistency:

    # rpm -V sitebuilder-4.5.0|grep missing
     
  3. cyon_sb

    cyon_sb Guest

    0
     
    I've found out the problem. The problem is design related. If you choose an design (step 2) with a dark font color, you'll get back the navigation points. If you choose the design 'xmp-06' the font color of the wysiwyg editor is white and the navigaion point is invisible -> white on white

    Is there an possibility to choose the wysiwyg editor font color as black by default.
     
  4. Dmitry Frantsev

    Dmitry Frantsev Golden Pleskian

    28
    57%
    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    1,911
    Likes Received:
    0
    Yes, I can see the issue. I have already reported it to developers, so it should be corrected in nearest updates I guess. If I find workaround for it I will let you know.
     
  5. lcoker

    lcoker Guest

    0
     
    Update?

    Has this issue been fixed as I'm still seeing it happening in some templates.
     
  6. eastcoast

    eastcoast Basic Pleskian

    24
    73%
    Joined:
    Oct 19, 2005
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Same problem

    Any solution yet ?
     
Loading...