1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

9.5.4 Upgrade Issues - Dashboard not showing icons

Discussion in 'Plesk 9.x for Windows Suggestions and Feedback' started by drewb0y, Dec 28, 2010.

  1. drewb0y

    drewb0y Guest

    0
     
    I recently upgraded my 8.6 installation to 9.5.4 using the web installer. At first I could not even get to a login, but then I realized that some of the files in the modules directory were not upgraded. After manually copying the new eaccelerator.dll file, I could at least login properly.

    Now the issue I have is that the main home page is blank, and when I click into one of the domains from the list that is blank as well. Of course those are the main 2 pages where I would need to make any changes.

    I have thought about just running the installer again and letting it overwrite whatever it needs to, but I am a little afraid of it messing anything else up. Especially as this is a production server with 27 domains on it. One main difference from a fresh install compared to my upgrade, is that the install directory on the upgraded server is Program Files/Swsoft and not Program Files/Plesk.I have done the panel reconfigurator and let it check permissions and everything but no change. Has anyone else seen this?

    Examples below.
     

    Attached Files:

    Last edited by a moderator: Dec 28, 2010
Loading...