1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

backups do not work

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by Michael neese, May 9, 2009.

  1. Michael neese

    Michael neese Guest

    0
     
    I have VPS with plesk 9.2.1/centos5. I set up personal repository pointing to another ip address on another server with the same company (1and1). The setup went fine and was accepted with no errors.
    I confirmed the directory through FTP ipswitch software. Seemed like it should work as setup.
    Then, through the plesk interface I went to the particular domain, and selected the backup manager, then configured the backup to go to my personal ftp repository. It went smoothly with no errors. I even got the email saying the backup was completed and successful.

    However, the backup file does not exist! There is nothing in the backup repository, but i have found the backup file located in an older repository that was setup under the version 9.01, and is on the VPS server, as opposed to the new configuration which is on another server.

    So, how do I remove the older configuration as the default personal repository, allowing me to use the correct server as defined in the current configuration?
     
Loading...