1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Cannot Start Plesk

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by RobScott, Mar 31, 2010.

  1. RobScott

    RobScott Guest

    0
     
    Hi,

    I cannot start Plesk after changing a couple of things today.

    Essentially, I had been receiving warnings about disk space being short, so I removed some tmp files and log files. It was working BUT I had not restarted Plesk.

    I later discovered that a number of access logs were looking iffy, so decided to tighten a few things up, the first being the Plesk firewall. The first alteration I made was to the Plesk Administrative Access rules, to which I added three IP addresses with which I could access Plesk. It was at this point that the Plesk admin ceased to be available.

    I tried restarting Plesk via SSH, to no avail - Starting Plesk Failed.

    So this could either be something to do with the new Firewall rules (which I am not that familiar with) OR it could be something to do with some key file I removed from the /tmp dir previously which had not come to light until the new change forced a reset (which didn't work) however, I have had key issues in the past which usually flag up when restarting Plesk.

    Any help would be gratefully received!
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,571
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
  3. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,571
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
  4. RobScott

    RobScott Guest

    0
     
    Yep that got it - had a little trouble with installing the dependencies - for anyone struggling, the fix was to:

    This was to install libcrypto 64 bit and libssl 64 bit.

    Hopefully today will be a less painful day than yesterday - I was seriously perplexed by this problem, and spent a good few hours trying to figure out what I did wrong. Turns out it wasn't me. First time for everything :)
     
Loading...