1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

DomainKey-Status: bad and hardfile

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by GuillaumeC, Feb 7, 2011.

  1. GuillaumeC

    GuillaumeC Guest

    0
     
    ---------------------------------------------------------------
    PARALLELS PLESK PANEL, 9.5.4, DEBIAN 5.0,
    ---------------------------------------------------------------
    PROBLEM DESCRIPTION AND STEPS TO REPRODUCE :

    Hello,
    I try to activate the domainkey for my domain mailingmvad.fr
    My dns is not Plesk. I activate DNS on Plesk only for copy the public key. And after i disable it.
    All my checks on domainkeys.sourceforge.net are ok.

    When i send mail to my google account the message header says "DomainKey-Status: bad" and "domainkeys=hardfail".

    This is my mail header :
    --------------------------------------------------------------
    DomainKey-Status: bad
    Authentication-Results: mx.google.com; spf=pass (google.com: domain of mail@mailingmvad.fr designates 88.191.121.70 as permitted sender) smtp.mail=mail@mailingmvad.fr; domainkeys=hardfail header.From=mail@mailingmvad.fr
    Received: from sd-21321.dedibox.fr (localhost [127.0.0.1])
    by sd-21321.dedibox.fr (Postfix) with ESMTP id D0EAC4B41EF
    for <XXX@gmail.com>; Mon, 7 Feb 2011 10:24:45 +0100 (CET)
    DomainKey-Signature: a=rsa-sha1; q=dns; c=nofws;
    s=default; d=mailingmvad.fr;
    b=rg68/kYcAEmufgrXXUO82Spbg0W4O8sVL9aF/phavDhDsq5OzK4YH/fxtqGRJ+xIponB5r5HgrVccxUvRi9OIHzi6I2AvYA20T7JbtldlgYawP9fw+PQJbCxT0Igu7lM;
    h=Received:From:To:Subject:Date:Message-ID:MIME-Version:Content-Type:X-Mailer:Thread-Index:Content-Language;

    --------------------------------------------------------------

    When i check my mail log, i find this warn :
    --------------------------------------------------------------
    Feb 7 10:30:46 sd-21321 postfix/smtpd[12878]: connect from unknown[85.31.XXX.XXX]
    Feb 7 10:30:46 sd-21321 postfix/smtpd[12878]: warning: SASL authentication failure: realm changed: authentication aborted
    Feb 7 10:30:46 sd-21321 postfix/smtpd[12878]: warning: unknown[85.31.XXX.XXX]: SASL DIGEST-MD5 authentication failed: authentication failure
    Feb 7 10:30:46 sd-21321 postfix/smtpd[12888]: connect from localhost[127.0.0.1]
    Feb 7 10:30:46 sd-21321 postfix/smtpd[12878]: NOQUEUE: client=unknown[85.31XXX.XXX], sasl_method=LOGIN, sasl_username=noreply@mailingmvad.fr
    Feb 7 10:30:46 sd-21321 postfix/smtpd[12888]: D1E9F4B41F2: client=unknown[85.31.XXX.XXX]
    Feb 7 10:30:46 sd-21321 before-queue[12885]: Processing handlers...
    Feb 7 10:30:46 sd-21321 before-remote[12887]: Processing handlers...
    Feb 7 10:30:47 sd-21321 postfix/cleanup[12889]: D1E9F4B41F2: message-id=<001301cbc6a9$b31595a0$1940c0e0$@fr>
    Feb 7 10:30:47 sd-21321 postfix/qmgr[2421]: D1E9F4B41F2: from=<mail@mailingmvad.fr>, size=3124, nrcpt=1 (queue active)
    Feb 7 10:30:47 sd-21321 postfix/smtpd[12888]: disconnect from localhost[127.0.0.1]
    Feb 7 10:30:47 sd-21321 postfix/smtp[12891]: certificate verification failed for gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.77.27]:25: untrusted issuer /C=US/O=Equifax/OU=Equifax Secure Certificate Authority
    Feb 7 10:30:49 sd-21321 postfix/smtp[12891]: D1E9F4B41F2: to=<XXX@gmail.com>, relay=gmail-smtp-in.l.google.com[74.125.77.27]:25, delay=2.2, delays=0.23/0.02/0.38/1.6, dsn=2.0.0, status=sent (250 2.0.0 OK 129$
    Feb 7 10:30:49 sd-21321 postfix/qmgr[2421]: D1E9F4B41F2: removed
    Feb 7 10:30:49 sd-21321 postfix/smtpd[12878]: disconnect from unknown[85.31.XXX.XXX]

    --------------------------------------------------------------

    Can you help me for this problem ?

    Regards,
    Guillaume
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,572
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
  3. BhupinderS

    BhupinderS Guest

    0
     
    Switching to PostFix does not resolve this.

    Every thread is being dismissed by that same KB Article

    However

    There is a serious issue here. I am using Plesk 9.5.4 and both Qmail and Postfix are giving me this same issue.

    In about 20 messages, 1 will have DK passed. And this is not only to GMAIL.

    Tests also fail with this tool at: http://www.myiptest.com/staticpages/index.php/DomainKeys-DKIM-SPF-Validator-test
     
  4. BhupinderS

    BhupinderS Guest

    0
     
    You can see in GuillaumeC's original post that he/she is using Postfix already too.
     
  5. gtsupport

    gtsupport Guest

    0
     
    same here !!! DOMAIN KEYS DO NOT WORK !!!! -__-
     
Loading...