1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Error: New web server configuration for some of the subscription's domains was not bu

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by betteres, Nov 13, 2011.

  1. betteres

    betteres New Pleskian

    24
    57%
    Joined:
    Apr 4, 2006
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    Los Angeles
    Error: New web server configuration for some of the subscription's domains was not built due to errors in configuration templates. The detailed error message was e-mailed to you, so please check the e-mail, fix the errors, and click here to retry generating configuration.

    plesk 10.3.0 debian 64

    when I reconfigure apache one xxxx.xxxx_httpd.include gets created and is empty except for comments on top.

    Information: Web server reconfiguration is completed: New Apache configuration files were successfully built and applied."
    the error message doesnt go away and the site (only one out of 10) gets the default plesk page. and although I get "

    any hints please?
     
  2. Seyed AhmadS

    Seyed AhmadS Guest

    0
     
    hi,
    i have the same problem in:
    plesk panel 10.4.4
    Linux 2.6.18-274.7.1.el5
    Panel version 10.4.4 Update #4, last updated at Nov 24, 2011 11:02 AM

    and

     
  3. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,564
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    There are bunch of KB articles regarding different reasons of this issue. Did you try to search it there?
     
  4. Seyed AhmadS

    Seyed AhmadS Guest

    0
     
    hi
    i check the KB but the 4 below articles don't help me:
    1.http://kb.parallels.com/en/112815
    2.http://kb.parallels.com/en/111605
    3.http://kb.parallels.com/en/112885
    4.http://kb.parallels.com/en/112520
    5.http://kb.parallels.com/en/112882

    the result of KB #112815 is just :
    the result of kb #111605 cause 1 is :



    the result of kb #111605 cause 2 is :

    no result for 2. Several domains have Apache configuration files regenerated with older version of Parallels Plesk Panel 9.x, 8.x. Apache configuartion file cannot be generated with Parallels Plesk Panel 10.3 anew.

    by the way please check below and tell me what i should to do

     
    Last edited by a moderator: Dec 10, 2011
  5. SusiLedermueller

    SusiLedermueller New Pleskian

    10
     
    Joined:
    Aug 22, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have the same problem, which can not be solved with Plesk 11:

    all kb did not solve the problem. can somebody help?
     
  6. MislavO

    MislavO Regular Pleskian

    16
    85%
    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    271
    Likes Received:
    1
    Location:
    Croatia
    Since i updated all servers to latest Plesk MU (#11), everything went just fine, except on one server i'm getting same error:

    Sign, i didn't get any e-mail regarding this problem and i couldn't find any specific error in logs (also i found only this topic regarding this problem and no KB article helped me so far). Need help from the experts :)
     
  7. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,564
    Likes Received:
    1,243
    Location:
    Novosibirsk, Russia
  8. MislavO

    MislavO Regular Pleskian

    16
    85%
    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    271
    Likes Received:
    1
    Location:
    Croatia
    Thanks, that solved my problem.
     
    Last edited: Aug 31, 2012
  9. Leartes

    Leartes New Pleskian

    3
     
    Joined:
    Dec 23, 2014
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
  10. MislavO

    MislavO Regular Pleskian

    16
    85%
    Joined:
    Jul 20, 2012
    Messages:
    271
    Likes Received:
    1
    Location:
    Croatia
    In my documents and have this:

    But there is also a link to this thread which doesn't exist any more.

    However, I do remember that once you run this query you will get list of errors and then you delete row from table - this will solve problem.

    Of course, backup psa database before that. I've also found this, it's something similar, maybe it can help:
    http://talk.plesk.com/threads/error-with-webmail-in-plesk.262422/

    EDIT:

    I've also found in other documents of mine real solution:
     
Loading...