1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

forward mail to multiple people (problem)

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by fishnyc22, Jul 10, 2006.

  1. fishnyc22

    fishnyc22 Guest

    0
     
    Hey Everyone. I'm having a weird problem with sending an email to multiple people.

    I have set up 4 accounts:

    info@mydomain.com
    name1@mydomain.com
    name2@mydoman.com
    name3@mydoman.com

    I would like mail coming into info@mydomain.com to send an autoresponder to the sender and forward the email to the 3 other accounts.

    when I set up a mail group for the 3 users and enable it for info@, It seems that it only forwards to the 3 accounts when I send the email from in internal @mydomain.com address.

    Is that supposed to happen? If I send it the email from an external address. It does not forward.

    Any help would be appreciated.

    Thanks
     
  2. jwdick

    jwdick Guest

    0
     
    set up one regular email forwarding in your domain's control panel mail section.

    Then edit the file:
    Note: this is a hidden file.

    You should see:
    | true
    first email forwarding address


    Add as many email addresses as you want
     
  3. fishnyc22

    fishnyc22 Guest

    0
     
    Hey...thanks for the response. I checked out the file, and it actually list the 3 email addresses I want to send to:

    | true
    &name1@mydomain.com
    &name2@mydomain.com
    &name3@mydomain.com

    if I send an email from some external email address, it doesnt go to the 3 addresses, however If I send it from an email address that is on the server, I receive it.

    Any idea? Thanks for the help.
     
  4. fishnyc22

    fishnyc22 Guest

    0
     
    Still looking for a resolution here.

    I've try to forward the message to my group via the autoresponder and also tried via redirect. Neither work.

    Any suggestions?
     
  5. jwdick

    jwdick Guest

    0
     
    Sorry that I couldn't help... I went back and checked my reply. I have been using the redirect for the past several months and have not had a problem.
     
  6. fishnyc22

    fishnyc22 Guest

    0
     
    You know what's weird. If I log in via webmail, the emails sent to the group are there, but my mail.app is not pulling those emails off the server.

    However, if I email directly to my email address (the one listed in the group) from another (external) email address, it works.

    AND. If I send the email to the group address from a my mail.app but send it from one of the other domains on the server, I am able to pull down that email from the server onto my machine.

    Very Strange!
     
Loading...