1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Invalid Domain Names

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by Tony, Jul 25, 2006.

  1. Tony

    Tony Guest

    0
     
    I have a domain name registered and ready for inclusion into my plesk cp. When I try to add the domain I get and 'Invlaid Domain' error comming up.
    Are there ant issues with domain names that start with numbers, that is in my case begins '101'.
    Is there a way to ver ride this.

    kind Regards
    Tony
     
  2. jamesyeeoc

    jamesyeeoc Guest

    0
     
    Oh my aching brain cells, I seem to recall this being reported as an error shortly after 7.0.x was released. They did issue a hotfix for it. Have you opened a support ticket yet? It should work with 7.5.3 and 7.5.4 (I just created one on a test server, even included a dash '-' character in the domain name as well), was able to create a test domain '9-y.com'

    Ah, found some of the old threads from 7.0.2, but was supposed to have been fixed in 7.0.4.

    http://forum.swsoft.com/showthread.php?threadid=18012&highlight=domain+AND+contain+AND+number
    and
    http://forum.swsoft.com/showthread.php?s=&threadid=13983&highlight=numbers
     
Loading...