1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

mailman button does not show up in Plesk

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by moltar, Oct 26, 2005.

  1. moltar

    moltar Guest

    0
     
    The mailman button does not show up in control panel. It's not grayed out, like many others have experienced on this forum, it's just not there at all.

    mailman is installed and running. I get the following output:

    I think I turned it off somewhere myself, but I don't remember now where I did it. I should have wrote it down.
     
  2. volks

    volks Guest

    0
     
    Just dealt with this, kinda. In my case, the isp had not installed it... I noted that after I gave it the admin info, it told me the icon was going away...

    So, I guess you shouldn't have one after you've set the admin.

    T
     
  3. moltar

    moltar Guest

    0
     
    Well, as I said, in my case it is installed, it's even running as the PS command shows.
     
  4. Bernd

    Bernd Guest

    0
     
    I have the same problem. After a new installation i tried to configure Mailman but it failed. After that the mailman button does not show up in control panel.

    I have SuSE 9.3 and mailman package installed.
     
Loading...