1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Nothing added to maillog

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by Superman859, May 11, 2007.

  1. Superman859

    Superman859 Guest

    0
     
    Something strange is going on with my server. Nothing is being updated as it should.

    I just got reverse DNS set up for my server and decided to try it out. I sent some emails and went to look at the maillog. Well, it's empty 0.00 kb.

    Looking in /usr/local/psa/var/log/maillog

    It shows that the last date was early this morning, but the log is empty. The maillog.proccessed has some info in it, but it's dated the 7th (it's almost the 12th now).

    What's going on? I haven't made any changes with the server, yet things suddenly are no longer updating and working properly.

    Besides this, my statistics are not being updated as they should for disk usage. That's another issue and in another thread, however. But it does make me wonder if it's all linked together somehow.
     
  2. rdijkstra

    rdijkstra Guest

    0
     
    same problem

    Hi, I have the same problem over here.

    The maillog is 0 bytes. Is it possible that this has to do with the ownership of the file.

    I have this problem after I did the following actions:
    - deleted the orginal maillog file (/usr/local/psa/var/log/maillog)
    - created as 'root' a new maillog file

    Anyone any suggestions?????
     
  3. rdijkstra

    rdijkstra Guest

    0
     
    restart syslog

    Hi all,

    I restarted the syslog service. After the restart the maillog is working account

    Command:
    service syslog restart

    Grtx.
    Ronald
     
Loading...