1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Qmail 220 banner delay - up to 30 seconds!

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by linten, Dec 19, 2008.

  1. linten

    linten Guest

    0
     
    Hi guys,

    For some reason, I've always had a problem where that upon connecting to port 25 on my Plesk install, it takes roughly 30 seconds to receive the 220 banner. This happens every single time. This problem does not happen if connecting locally, only remotely. I've searched around the config files to find anything that may be relevant, but so far I've not found what I'm looking for. This is proving to be a massive headache for both me and my users.

    I wondered if any of the community here might have some idea what may be causing this? I suspect openbsd-inetd or Qmail itself, but as I said, I haven't noticed anything odd. I'm using Debian etch as my base, which is fully up to date.

    Thanks in advance,

    Steven
     
  2. faris

    faris Guest

    0
     
    I think this is where you need to add -Rt0 to the start of the main list of arguments in /etc/xinet.d/smtp_psa

    Search for smtp_psa and you'll find more details.

    Faris.
     
Loading...