1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Spamassasin after 7.5.2 upgrade

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by hiccup, Feb 10, 2005.

  1. hiccup

    hiccup Guest

    0
     
    Any one else having problems with incoming email showing up blank? I read all the threads regarding norton and stuff, but it isn't that.

    I have definately confirmed that if spamassasin is turn on for a particular email address then all inbound email will be blank. As soon as I turn off spam filtering for the email account then everything works out fine.

    In the .qmail file for the email account the config. of:

    | true
    ./Maildir/

    works just fine, but as soon as spam filtering is turned on and this config. is put in place it starts to fail and give me blank emails:

    | if [ -z "$SA" ]; then export SA=1; /usr/local/psa/bin/psa-spamc -f -u user@domain.com -U /tmp/spamd_full.sock > spamcheck$$; /var/qmail/bin/qmail-local "$USER" "$HOME" "$LOCAL" "" "" "$HOST" "$SENDER" "$DEFAULT" < spamcheck$$; retval=$?; rm -f spamcheck$$; [ $retval = 0 ] && exit 99; exit $retval; fi
    | true
    ./Maildir/

    I have confirmed that all the latest of spamassasin and qmail is installed according to whats available from plesk and off the fedora core 2 downloads site.

    Anyone have a resolution to get spam filtering working again with plesk 7.5.2 or should I just wait until "they" fix it and release a 7.5.3 version.

    HELP

    hiccup
     
  2. crshjnke

    crshjnke New Pleskian

    22
    57%
    Joined:
    Feb 6, 2005
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Getting the same problem except spamd starts then dies no logs or anything. Creates the PID file then just stops.

    Feb 10 11:49:41 fookmi spamc[21298]: connect(AF_UNIX) to spamd /tmp/spamd_full.sock failed: Connection refused
     
Loading...