1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Upgrade 7.5.3 - 7.5.4 no webmail

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by murphycrew, Aug 26, 2005.

  1. murphycrew

    murphycrew Guest

    0
     
    Hello,


    I upgraded from 7.5.3 to 7.5.4 with the autoinstaller. All e-mails looked fine with no errors, but now webmail doesn't work. The server's running Debian Sarge.

    The updater shows "Additional Horde (webmail) components for Plesk" is installed and up to date. But, if I go to domain->Mail->Preferences it states that "Webmail component not installed"

    I was able to hack the httpd.include file by adding back in the webmail VirtualHost entries from the httpd.include.bak and get it working again, but I have no idea why the control panel isn't working and why the webmail stuff was removed from httpd.include in the first place.

    I even tried manually removing the psa-horde and psa-imp packages and re-installing. Same mess.

    I'd appreciate any clues. Thanks!
     
  2. dm__@

    dm__@ Guest

    0
     
    AFAIR, there is bug with packages handling in Debian builds: go to Server->Components page and press "refresh" button. Then webmail support should come into existence.
     
  3. murphycrew

    murphycrew Guest

    0
     
    Worked like a charm. Never would have thought of that... Thanks!
     
Loading...