1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

UPgraded from 9.3 to 11 and now Plesk CP won't work

Discussion in 'Plesk 11.x for Windows' started by SCMG_IAN, Jul 27, 2012.

  1. SCMG_IAN

    SCMG_IAN Guest

    0
     
    We recently had a website breach and some injected code so asked Fasthosts about nay possible causes. They mentioned a problem Plesk had encountered so suggested we upgrade Plesk CP 9.3 to 11

    The processes run by us to resolve a recent breach of Plesk are as follws to make it easy to follow:

    We ran the automated installers for Plesk CP and was going from 9.3 to 11

    We received the success screen.

    Then found that no sites would run or the Plesk control panels

    NOTE: we use "IIS mod rewrite" on our 2 servers

    What we noticed was that the Application Pools for Plesk had stopped. You could start them but when you then tried to access a website the Plesk App Pool would be Stopped.

    We managed to get our sites back up and running by creating an Application Pool that was not the same one Plesk uses and we atached all our sites to it so the sites now work fine and the IIS mod rewrite rules are all working just fine.

    Problem we still have is Plesk CP won’t load


    Any ideas?????
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,557
    Likes Received:
    1,242
    Location:
    Novosibirsk, Russia
Loading...