1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

What is this

Discussion in 'Plesk 10.x for Windows Issues, Fixes, How-To' started by CahitE, Jan 18, 2011.

  1. CahitE

    CahitE Basic Pleskian

    19
    60%
    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    I've formatted my windows machine and set the machine name yyyyy and my machine default domain name is yyyy.com on plesk when i want to login my brand new plesk for ex. my ip is xxx.xxx.xxx.xxx

    https://xxx.xxx.xxx.xxx:8443 is goes to yyyy.com:8443 ok this is ordinary work but after this it redirects again yyyyy:8443/relay and this is not a domain name.

    So where should i repair this ?
    i really get bored from plesk.

    Thanks plesk.
     
  2. BlackMoon

    BlackMoon Basic Pleskian

    24
    23%
    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    i think sso is the Problem ...

    *:\Plesk\admin\bin\sso.exe is the solution :)

    go to folder (in commandline)*:\Plesk\admin\bin and type in commandline sso -g an post the result here pls ...
     
  3. CahitE

    CahitE Basic Pleskian

    19
    60%
    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    SSO status: on
    SSO server url: https://yyyyy:8443
    SSO API version: sw:sso:idp:1_0


    yes problem seems there so how should i resolve this sir :(
     
  4. CahitE

    CahitE Basic Pleskian

    19
    60%
    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    I tryed this :


    C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\admin\bin>SSO.exe -s -server https://yyyy:11443 -url https://yyy:11444
    Can not request registration in Identity Provider: 10060:A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time , or established connection failed because connected host has failed to respond.
     
  5. BlackMoon

    BlackMoon Basic Pleskian

    24
    23%
    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    oO

    is a Windows System? when true .. then is the port 8443

    EDIT: wrong command -.-' try the port
     
  6. BlackMoon

    BlackMoon Basic Pleskian

    24
    23%
    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0

    also you can try this ... http://kb.odin.com/en/9296
     
  7. CahitE

    CahitE Basic Pleskian

    19
    60%
    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    I tryed it to the same response with the given above.
    but now it should access panel. sso url is empty now
     
Loading...