1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

A new problem with Plesk Windows

Discussion in 'Plesk 10.x for Windows Issues, Fixes, How-To' started by jnarvaez, Mar 22, 2011.

  1. jnarvaez

    jnarvaez Basic Pleskian

    27
     
    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    93
    Likes Received:
    1
    The problem now:

    I updated a Plesk 10.0.1 server to the lastest version 10.1.1. The webserver seems to be working fine but in the clients control panel they see "no web hosting"

    This happen to every domain in the server.

    I'm really tired of Plesk and I'm thinking switching to something more professional.

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us
     
  2. jnarvaez

    jnarvaez Basic Pleskian

    27
     
    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    93
    Likes Received:
    1
    is there anyway to solve this?
     
  3. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,547
    Likes Received:
    1,240
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    It looks like that there is 'none' for htype field for domains table in psa database.
    Try to set it as 'vrt_hst' for one domain and check all in Plesk interface. If it will be ok - correct it for all other domains too.
     
  4. PavelV

    PavelV Plesk for Windows Staff Member

    28
     
    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    15
    Please check %plesk_dir%\admin\logs\ directory for dbupgrade logs.
    Files will be called like: plesklog_dbupgradeYYYYMMDD.log

    Look for "Error:" messages. you can sent this log to me in private message, and I will try to discover the problem.
    Also, it will be good to take a look over your autoinstaller3.log file for upgrade process. It is located at the root of system drive in randomly generated folder. For example:

    c:\4c1e1bd6f1d35dd4c8d23f8690721e1b\autoinstaller3.log

    Please sent this information to me in private message, so I can take a look, why this happened and how it can be resolved.
     
  5. jnarvaez

    jnarvaez Basic Pleskian

    27
     
    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    93
    Likes Received:
    1
    PavelV, I sent you a PM with the log

    I solved the "no web hosting" problem following IgorG suggestion.

    Now the problem is with every MS access OBDC data source, it always says:

    ODBCError HY000: [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Not a valid file name.

    The DSN's that were created (and working fine) before the upgrade also have the problem. But this problem only seems to happens in Plesk, because the websites are running fine.

    [​IMG]

    Uploaded with ImageShack.us

    Thank you.
     
  6. PavelV

    PavelV Plesk for Windows Staff Member

    28
     
    Joined:
    Nov 15, 2010
    Messages:
    251
    Likes Received:
    15
  7. jnarvaez

    jnarvaez Basic Pleskian

    27
     
    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    93
    Likes Received:
    1
    Thank you, that solved my problem too.

    I hope this is the last problem.
     
  8. AmitA

    AmitA Guest

    0
     
    Can you tell us the exact steps to solve the No web Hosting thing. I am facing the same issue with more than 400 domains inside panel and also ftp is not login. giving == 530 User cannot log in, home directory inaccessible.
     
  9. AmitA

    AmitA Guest

    0
     
    All set.. now..
    for home directory inaccessible - changing the hosing settings/password is working fine and ftp users are able to login via new password.

    Its a nightmare to change it for 400+ domains.. :(
     
Loading...