1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Autoinstall not working, tried on several dedicated servers

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by mrbister, Feb 18, 2006.

  1. mrbister

    mrbister Guest

    0
     
    Hi

    Anyone who can tell me (before I give up) how to setup Plesk Reloaded on a debian server?

    Asking since following this instruction does not work:

    Plesk Install Procedure
    ========================

    1. Log in as "root" and change your working directory to the directory where
    the Plesk Autoinstaller resides; for example: # cd /home/admin/plesk

    2. Set execute permission for Autoinstaller:
    # chmod +x psa_installer_v2.0.0_build75050908.11_os_Debian_3.1_i686


    3. Run the Autoinstaller:
    # ./psa_installer_v2.0.0_build75050908.11_os_Debian_3.1_i686

    4. Follow on-screen instructions.
    -----------------------------------------------------

    That got me to:

    1) Next page; 2) Previous page; 0) Cancel installing
    3) Toggle a component; 4) Select all; 5) Deselect all;
    Type the number corresponding to the desired action and press Enter [1]:
    OK http://ftp.de.debian.org stable/main Packages
    OK http://ftp.de.debian.org stable/main Release
    OK http://ftp.de.debian.org stable/main Sources
    OK http://ftp.de.debian.org stable/main Release
    Hole:1 http://autoinstall.plesk.com PSA_7.5.4/ Packages [12,9kB]
    OK http://security.debian.org stable/updates/main Packages
    OK http://security.debian.org stable/updates/main Release
    Ign http://autoinstall.plesk.com PSA_7.5.4/ Release
    Es wurden 12,9kB in 0s geholt (18,8kB/s)
    Paketlisten werden gelesen...
    Reading Package Lists...
    Building Dependency Tree...
    E: Couldn't find package sitebuilde
    OK http://ftp.de.debian.org stable/main Packages
    OK http://ftp.de.debian.org stable/main Release
    OK http://ftp.de.debian.org stable/main Sources
    OK http://ftp.de.debian.org stable/main Release
    OK http://security.debian.org stable/updates/main Packages
    OK http://security.debian.org stable/updates/main Release
    Paketlisten werden gelesen...
    Press <ENTER> to continue...
    -----------

    Pressed Enter, got me back to:

    Select Plesk software source
    ===============================================================================

    You can install Plesk in one of the following ways:

    * Local Media
    * Plesk server
    * Other network site

    Current settings:
    Install Plesk from Plesk server
    Store downloaded files to: /root/psa

    1) Next page; 2) Previous page; 0) Cancel installing
    3) Change source; 4) Change target directory;
    Select action [1]:
    ---------------------------------------

    tried again and again, same thing happens. Tried several servers. What's the catch to get the install working??!?!

    Since they sell this product I guess it's supposed to work on linux. Installed 7 times on Windows without any problems at all, then tried linux and nothing works.

    Anyone with a solution to the above installation problem?

    -MrBister
     
  2. mrbister

    mrbister Guest

    0
     
    If this is the wrong forum, maybe someone can tell me where I should post it?
     
  3. iDamir

    iDamir Guest

    0
     
    This issue caused by allocated too small memory buffer. It was fixed in autoinstaller-build75051122.13
     
  4. mrbister

    mrbister Guest

    0
     
    I'm using .13, it's just that swsoft hasn't updated the guide with correct version number. (the old one isn't even available on their homepage)
     
Loading...