1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Blue Links on Menu on Only One Page

Discussion in 'SiteBuilder' started by rickuz, May 28, 2010.

  1. rickuz

    rickuz New Pleskian

    22
    40%
    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    We have a customer that has created a Web site using the template av-198. The links on the menu are white as they are supposed to be according to the template when in edit mode. But, when published, one one page only the menu links are blue. Here is a link to the page that is having the problem. http://brantleycountychamber.org/start_your_business.html. If you click other links, everything is fine. Also, even that page looks fine within Sitebuilder, but when it is published, the *menu* links on only that page are blue. Does anyone know why this might be happening?
     
  2. blazesoft

    blazesoft Guest

    0
     
    Hi,

    I've seen that happen a few times but I can pin point why it happens. Its a bug of sorts. Only way to fix it is to recreate the page and delete the old one. Just create a new page, copy the content across, delete the old page.

    Regards
     
  3. rickuz

    rickuz New Pleskian

    22
    40%
    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Thanks. That's actually what I recommended they do yesterday. I'm hoping that will fix it and it won't crop up again.
     
Loading...