1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Broken Plesk (service problem?), Please Help - Newbie

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by puffer, Oct 26, 2006.

  1. puffer

    puffer Guest

    0
     
    Hi all, great forum btw :)

    Got a really annoying problem that i caused myself yesterday, i was playing around with the system services in the administrative section to see why my downloads were so slow in my p2p software and now i can't remember what services i changed, Plesk control panel and services still work but none of the domains/websites i host or local addresses i host work anymore :( (says page not found), (normal internet sites work fine) Does anyone know what i have done and which services should be on automatic/manual or disabled and which ones should be on or off?

    i would be very very grateful for any help with this as i have been trying to fix it all night and al this morning and nothing is working, its obviously a http server/service problem by the sounds of it?

    lastly, does anyone else have problems with internet downloads in general? my downloads have been downloading at 20 kbps no matter what website i download from since i installed windows server 2003, they used to be over 400kbps on XP (i have a 8mb connection), its like theres a limit on it for some reason unless im missing something obvious?

    Thank you in advance :D
     
Loading...