1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Cannot send out email

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by Alvin L, Jun 24, 2012.

  1. Alvin L

    Alvin L Guest

    0
     
    Hi Everyone,

    Thanks of all to viewing this thread.

    I'm using the Parallels Plesk Panel v10.4.4_build1013120126.11 os_CentOS 5

    Now the server cannot send out email both to
    external domain, which I can find it at the queue, but it's did send out
    log:
    ---
    Jun 24 16:47:02 host qmail-remote-handlers[4848]: Handlers Filter before-remote for qmail started ...
    Jun 24 16:47:02 host qmail-remote-handlers[4848]: from=admin@mydomain.com
    Jun 24 16:47:02 host qmail-remote-handlers[4848]: to=test.abc@gmail.com
    Jun 24 16:47:02 host imapd: 1340527622.491531 LOGOUT, user=admin@mydomain.com, ip=[::ffff:127.0.0.1], headers=0, body=0, rcvd=968, sent=763, maildir=/var/qmail/mailnames/mydomain.com/admin/Maildir
    Jun 24 16:47:02 host qmail: 1340527622.658120 delivery 46: deferral: System_resources_temporarily_unavaila ble._(#4.3.0)/
    Jun 24 16:47:02 host qmail: 1340527622.658206 status: local 0/10 remote 0/20
    ---

    and also the local hosting email, it shows '550 sorry, no mailbox here by that name. (#5.7.17)).

    Anyone can advise how to fix it? thanks a lot!
     
  2. Faris Raouf

    Faris Raouf Silver Pleskian Plesk Guru

    31
    30%
    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    667
    Likes Received:
    17
    Does this happen when you send to ANY domain, or just to gmail?

    There's a chance that the problem is related to the DNS setup for mydomain.com

    I don't understand about the local hosting email. If you mean when you send an email to a mailbox on the server and you get "sorry..." it means no mailbox for that domain has been created. Triple-check by going to /var/qmail/mailnames to make sure there's a directory for the mailbox you are trying to send to.
     
Loading...