1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Contact Form Does Not Send Mail

Discussion in 'Web Presence Builder' started by ScottT, Dec 21, 2011.

  1. ScottT

    ScottT Guest

    0
     
    Hello,

    The contact form module in Web Presence Builder 10.4.4 does not send email. The MailEnable logs show the following error:

    2011-12-21 17:22:37 209.123.123.123 SMTP-OU 652 QUIT MAIL+FROM:<@adminemail@>+SIZE=492 555+5.5.2+Syntax+error.+ui4si3735126icb.144 6 50

    Forms worked on this server a few months ago when running Plesk 10.3.1. I am currently running Plesk 10.4.4 Update #9 on Windows 2008 R2. So, possibly a Plesk update caused this problem.

    Any ideas how to fix this?

    Thank you.
     
  2. custer

    custer Administrator Staff Member

    33
     
    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    593
    Likes Received:
    101
    Hi ScottT,


    We were not being able to reproduce this problem in our lab environment. PM me if you want us to take a look at your server. Thanks.
     
  3. ScottT

    ScottT Guest

    0
     
    I contacted Parallels Support and they fixed issue by editing the file 'C:\Program Files (x86)\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\php.ini'. They changed value sendmail_from from '@adminemail@' to a valid email address. Thank you.
     
  4. JarradL

    JarradL Guest

    0
     
    Hi,

    We alo had the same issue, found that you could edit the registry;
    HKLM\SOFTWARE\Wow6432Node\PHP\Per Directory Values\C\Inetpub\vhosts\yourdomain.com\httpdocs create a new string called 'sendmail_from' with a value of the email address you want to send from.

    Cheers,

    Jarrad
     
Loading...