1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Default SSL problem

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by liquorvicar, Sep 22, 2005.

  1. liquorvicar

    liquorvicar Guest

    0
     
    i have 2 Plesk Reloaded 7.5.3 RHEL3 servers. on both i have set up https at the default domain to be a server-wide installation of phpMyAdmin (so my clients don't have to login via Plesk and click all the way down). on one machine this has worked perfectly, i set up a self-signed cert and installed it as the default and when you access the default domain via https you get it's self-signed cert.
    however, on my other machine, no matter what i do, when i connect via https i get an SSL cert for localhost.localdomain. when i click on server->certificates i can see both default (plesk) and myhost.mydomain certs. i have set myhost.mydomain to be the default cert and checked under server->IP addresses that this is correct. under the vhost for myhost.mydomain i have click web hosting->set up and again i see myhost.mydomain as the default cert. i cannot find localhost.localdomain cert anywhere yet it is being served everytime i visit https://myhost.mydomain.

    any ideas?
    TIA
     
Loading...