1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Deleted characters in a email - generated over php

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by seifarth, Aug 18, 2004.

  1. seifarth

    seifarth Guest

    0
     
    Hi,

    we have some problems on all servers with plesk 6.5 (Windows 2003)

    With all Mails which over PHp to be sent (e.g. the order from a
    Webshop) is missing each to 1024 indications.
    Someone has the same problem - or can someone help. We already examined all possibilities.

    All other Mails (e.g. Webmail) is correctly sent
     
  2. MattR@

    MattR@ Guest

    0
     
    From your post I'm not sure exactly what the problem is, can you explain the error in more detail?
     
  3. seifarth

    seifarth Guest

    0
     
    Hi,

    i give you more details:

    On our webserver with plesk 6.5.2 we have hosted a onlineshop from our coustumer.

    On this shop we will generate a responsemail to the customer.

    In this mail we will write all shoppingdetails and the billing
    information for this purchase.

    Now, in the generated mail (the shop is programmed in PHP) we will have a error.

    The system will deleted all 1024 Bytes one indication.

    The costumer received now a email with wrong data (e.g. incorrect price because the comma is missing; or the number of the banking account for the payment is incorrect because one number is missing, or other failure becaus one indication ist failed).

    We have tested this problem of all our windows server 2003 with plesk 6.5.2.

    The result is:

    1.The problem is on all systems with Plesk 6.5.2
    2.The problem is not situated in the shop programming - a single test gives the same error
    3.It will be deleted every 1024 Bytes
    4.the problem arises only with mailscripts with php
    5.webmail works correctly
    6. all other mailtransfer (with client programs from the user) works correctly

    We will tink, the problem is on the PHP-Version.
    Can I update this version without plesk?
     
Loading...