1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

DNS Settings problems (Plesk 10.3.3)

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by bizzehdee, Nov 6, 2011.

  1. bizzehdee

    bizzehdee New Pleskian

    13
    60%
    Joined:
    Nov 6, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    CP: Plesk 10.3.3
    OS: Ubuntu 10.04

    I click on any domain, then "[Manage in Control Panel]", which takes me to the individual website as a power user, i then go to "Websites & Domains" and then to "DNS Settings" (which has the url: https://[IP]:8443/smb/web/proxy/type/dns

    what i get back is a HTTP 200 OK but no content at all.

    i get all the content perfectly when i have under 200 or so websites, the next time i checked, i had over 900 sites all together, and i get this zero content.

    is there anything i can do?

    i have already done what i have read on http://kb.parallels.com/article_41_967_en.html and http://kb.parallels.com/en/2066 to fix the problems i had with apache. bind seems to run perfectly, the only problem im having seems to be with plesk.

    any help would be appreciated.
     
  2. bizzehdee

    bizzehdee New Pleskian

    13
    60%
    Joined:
    Nov 6, 2011
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    sorry, it was 10.3.1, and its DNS Settings, and SSL Certificates it is doing it with
     
Loading...