1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Domains/Users from httpd.include not showing up in plesk

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by skycatcher, Mar 22, 2006.

  1. skycatcher

    skycatcher Guest

    0
     
    Hi,

    I'm in dire need of some help.

    On the last update plesk failed and screwed everything up which was fixed a few days later...

    The problem I'm having is that only some of my domains are showing up in the plesk control panel...

    Lets say I have a.com b.com and c.com

    a.com and c.com show up in the CP and are in the plesk database.

    b.com is nowhere to be found in the database AT ALL :(

    However, the domain works fine because it's config file is included in the httpd.includes file.

    So the domain works the way I had originally set it up in plesk but for some reason it's not in the plesk CP anymore..

    Any way that I can use the conf file for the domain to "import" it back into the plesk CP so that it shows up and I can access it from there?

    No point in having a domain work the way it was setup but not being able to modify it through the CP anymore :/

    Thanks
     
Loading...