1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Email Aliases broken now?

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by ricflair71, Apr 3, 2006.

  1. ricflair71

    ricflair71 Guest

    0
     
    I think I just found a problem with Plesk 8 (from 7.5.4) update.. I have 2 domains that are using "email aliases". Both of those domains are no longer allowing mail to deliver to the aliased named email address.. ie.

    physicall mailbox is ron@stopspamming.net This email works fine.. delivery, relay, etc.. however I have an alias setup for the mailbox called support@ it however gives a bounceback of service unavailable when trying to send email to support@stopspamming.net from a remote system.. I'm almost positive that email aliasing worked fine in 7.5.4.. it's not something I use often.

    Anyone else run into this??? or know how I can correct this/fix so new aliases work correctly.. Since I only have 2 setup.. I went in and REMOVED the aliases.. then added them back in.. same result..

    Thank you,
    Ron

    here is the bounceback for one I tried... where as sales@hostability.net is the main physical mailbox in plesk domain.. and support@hostability.net is setup as an alias to the sales@hostability.net mailbox.


    The original message was received at Mon, 3 Apr 2006 15:18:41 -0400
    from [216.53.174.57]

    ----- The following addresses had permanent fatal errors -----
    <support@hostability.net>
    (reason: 554 mail server permanently rejected message (#5.3.0))

    ----- Transcript of session follows -----
    ... while talking to mail.hostability.net.:
    >>> DATA
    <<< 554 mail server permanently rejected message (#5.3.0)
    554 5.0.0 Service unavailable
     
  2. phalynx

    phalynx Guest

    0
     
    I have the same problem. No email aliases work. Someone, please help?
     
  3. daibouken

    daibouken Guest

    0
     
    i have same problem.

    but,, alias mail was correctly receivable when I stopped Dr.Web antiviru.

    I think that Dr.Web antiviru has some problems.
     
  4. phalynx

    phalynx Guest

    0
     
    I just disabled Dr. Web to test and the aliases do not work. There is something very strage about this.
     
  5. ricflair71

    ricflair71 Guest

    0
     
    Verified.. Turning off Dr Web does allow my aliases to work correctly.. I also tried setting Dr Web to inbound OR outbound only.. still faililng.. only setting that worked was to DISABLE Virus checking for the physical mailbox that the alias is created for.

    Any word on a fix for this? While this work around is working good for me.. I'd like full virus scanning support soon!


    Thanks,
    Ron
     
  6. tweitzel

    tweitzel Guest

    0
     
    I just found out, that an enabled Dr. Web prevents the server from accepting emails to either mail aliases or domain aliases (server responds with "service unavailable"). This is a very annoying thing!
     
Loading...