1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Email Problem, User unknown in virtual mailbox table

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by DonnaC, Aug 9, 2011.

  1. DonnaC

    DonnaC Guest

    0
     
    I wonder if anyone can help me please.

    I bought a new Cent OS 5 (1and1) server which has web-space for two main domains hosted on it, as two different hosting Accounts in Parallels SB Plesk 10.2. One domain I set up with a local email account (on the server) in Plesk, and for the second domain I use a Google Apps Gmail account for external email.

    The problem is that when I try to send email from my webmail in Plesk to the other domain, the moment I click the "Send" button a popup error appears saying:

    SMTP Server rejected email. Returned:550 5.1.1 Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table

    I also tried sending mail using PHP, and the error I get there is:

    Error: Failed to add recipient
    [SMTP: Invalid response code received from server (code: 550, response: 5.1.1 :
    Recipient address rejected: User unknown in virtual mailbox table)]

    Could anyone point me in the direction of a solution please? Is it because I have the other domain's web-space hosted on the server that it is looking for it locally, or is it something completely different?

    I'm concerned I may have got something wrong in the configuration when I set everything up.

    Update: The problem has now resolved, although I'm not sure what has changed.
     
    Last edited by a moderator: Aug 9, 2011
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,546
    Likes Received:
    1,240
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    /usr/local/psa/admin/sbin/mchk --with-spam should help with it.
     
  3. aammee

    aammee Guest

    0
     
    Hi Igor,

    I have done that, here is the output, but it does not resolve the problem. Any other pointer? I am on Ubuntu 10.04 LTS and Plesk 10.4.4

     
Loading...