1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Error 400 in tomcat domain after disable/enable a domain

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by SalvadorS, Nov 22, 2011.

  1. SalvadorS

    SalvadorS Regular Pleskian

    29
    90%
    Joined:
    Nov 12, 2009
    Messages:
    282
    Likes Received:
    2
    Hello,

    We have a domain with JSP webpage. The domain was working perfectly. One day the domain was disabled (overquota) and then enabled again.

    Since then the jsp webpages doesn´t work if you access to the domain with www. The error is error 400 in the browser.

    But if you access to the domain without www you can see the webpage without any problem.

    Any ideas to fix this problem?

    Wait your answer

    Regards
     
  2. Binesh S

    Binesh S Regular Pleskian

    27
    23%
    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    119
    Likes Received:
    1
    Same error

    The JSP page is not return after suspend.

    I have activate the site again No use.

    httpmng - reconfigured the domain, reboot the server. Still the site 400 bad request. However I can able to run same site under https mode.

    Any one find the solution. Please reply this post


    Thanks
    Binesh
     
Loading...