1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Error installing node

Discussion in 'Plesk Automation' started by GrantN, Jan 15, 2013.

  1. GrantN

    GrantN New Pleskian

    16
    35%
    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Hi all,

    I have the control panel setup and have just tried to add a dns node.
    In the task manager, I get the following error on the "Installing PA agent on node" task.

    Last execution output
    SSH communication error: can not open SCP channel: Invalid ACK response from remote.

    Any ideas?
     
  2. Blake@Parallels

    Blake@Parallels Regular Pleskian

    24
    73%
    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Location:
    Seattle, WA
    Is the sftp server feature enabled in your sshd_config on the service node?
     
  3. GrantN

    GrantN New Pleskian

    16
    35%
    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Yes it is enabled and I am able to sftp from command line from the control to service node.
     
  4. sharrons

    sharrons New Pleskian

    10
     
    Joined:
    Jan 17, 2013
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Location:
    Hospo Check, Bemco Building, Bridgend Road, Wandsw
    I think you put your details in Google search engine and get solved it. thanks
     
  5. GrantN

    GrantN New Pleskian

    16
    35%
    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Thanks for the responses.

    Ended up getting it resolved with Parallels Tech Support (Thankyou Yulia)

    Fixed the issue with...
    yum install openssh-clients
     
  6. SybaDvZ

    SybaDvZ Guest

    0
     
    Thanks GrantN. By using yum install openssh-clients my issue was also resolved.

    I suspect that it is due to the fact that I selected the option to only install the bare mimimum and not the basic server option. CentOS 6.4 x86_64
     
Loading...