1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice

[FC2] After psarestore some e-mails did not arrive

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by BoXie, May 1, 2005.

  1. BoXie

    BoXie Guest

    0
     
    Hi,

    I think it has to do with the psarestore we had to do last week , but i'm not sure.

    I got an email of a customer saying that he couldn't receive any e-mails anymore (so this problem happened on ... hopefully ... only one account).

    I tried to send him an e-mail .. and indeed .. the mail just dissapeared .. i didn't receive a bounce-message or something .. it just dissapeared. BUT .. in the maillog the following entry is seen for that mail:

    Code:
    May  1 04:23:26 srv01 qmail: 1114914206.453365 new msg 2508578
    May  1 04:23:26 srv01 qmail: 1114914206.453612 info msg 2508578: bytes 2761 from <sboxtel@mydomain.nl> qp 32578 uid 2020
    May  1 04:23:26 srv01 qmail: 1114914206.632012 starting delivery 67: msg 2508578 to local [email]25-person@recipient.com[/email]
    May  1 04:23:26 srv01 qmail: 1114914206.632368 status: local 1/10 remote 0/20
    May  1 04:23:26 srv01 qmail: 1114914206.916838 delivery 67: success: did_1+0+1/
    May  1 04:23:26 srv01 qmail: 1114914206.917200 status: local 0/10 remote 0/20
    May  1 04:23:26 srv01 qmail: 1114914206.917277 end msg 2508578
    
    So it SEEMS to been processed !

    What does the 'success: did_1+0+1/' mean ?

    On successfull messages i see ' success: did_1+0+2/did_0+0+1/' ... but on the dissapearing mails i only see 'success: did_1+0+1/' (without the did_1+0+2' part.

    Can someone explain these differences .. or tell me what's causing this problem ?
     
Loading...