1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Horde stopped working

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by bladefx, Jun 30, 2006.

  1. bladefx

    bladefx Guest

    0
     
    After upgrading to 7.6, my webmail stopped working.
    I've seen the fix about the database user that had no rights, but the user never existed, neither did the database.

    So I've installed the webmail.msi from the installer dir, but now horde resides in /program files/ and doesn't work.

    When I copy the /progam files/ files to the vhosts/webmail folder, I get extension errors from php.

    Any idea on how to make this thing work?
     
  2. Snef

    Snef Guest

    0
     
    Same problem here.

    I know there are some backupfiles from horde (located in: C:\Program Files\SWsoft\Plesk\MySQL\Backup).

    Should we set that back?

    I will e-mail sw again.
     
  3. sergiorodrigues

    sergiorodrigues Guest

    0
     
    Same problem. Please if anyone find the solution, please post it here.
     
  4. bladefx

    bladefx Guest

    0
     
    I installed v-webmail.
    easy install, easy customization, no more hassle
     
  5. jonium

    jonium Basic Pleskian

    26
     
    Joined:
    Nov 27, 2005
    Messages:
    63
    Likes Received:
    0
    After upgrade to 7.6.0 and 7.6.1 I had the same issue with Horde.
    I fix it modifying the php.ini of Horde, the one in site Webmail (default) in the folder Horde.

    Be sure that the extension that Horde needs are uncommented:
    extension=php_domxml.dll
    extension=php_gettext.dll
    extension=php_imap.dll

    Hope this helps
     
  6. sergiorodrigues

    sergiorodrigues Guest

    0
     
    I solved it to.
    In control panel, add/remove programs I picked plesk, choosen change, choose modify, opened mail management, clicked webmail management, choose "entire component will be unavailable", and proced with uninstallation. then repeated all steps and choose "entire component will be installed in local drive", finished the installation and it become functional. Hope this helps to.
     
  7. sergiorodrigues

    sergiorodrigues Guest

    0
     
    by the way, does anybody knows if it is possible to create folders in horde to move messages (organize) into those folders? In older version this was possible, but in this version, I can't seem to find were it is done.
     
Loading...