1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Installation error when using Mediatemple

Discussion in 'Customer&Business Manager (formerly Plesk Billing)' started by ThomasBennett, Oct 26, 2011.

  1. ThomasBennett

    ThomasBennett Guest

    0
     
    I installed the Billing Manager on my MT (dv) server using the following article:

    http://kb.mediatemple.net/questions/1562/Installation+and+Usage+of+Plesk+Billing+Bundle#dv_40

    Everything ran smoothly until I got to step 6. When I clicked on an item in the side-navigation my page timed out. After refreshing a few times and going back and forth Plesk kicked me out. I disabled SSO, which allowed me back into Plesk but I could not get any of the billing manager's pages to load.

    I never actually saw the agreement.

    I *think* I've fully removed the Billing Manager by following this article: http://www.zipservers.com/community...nd-Business-Manager-(CBM-former-Plesk-Billing)

    Steps: # rpm -e sw-sso plesk-billing
    Step2: delete from cl_param where param='ppb-url';

    The only thing I know to do is try a fresh install, but I'm hunching this isn't going to work.

    Help?
     
  2. (mt) MattL

    (mt) MattL Guest

    0
     
    Fix

    Hi there,

    I work for (mt) Media Temple and noticed that you were running into some issues. I still have the older version of Plesk set up on my personal (dv) Dedicated-Virtual Server. I tried to the exact same set up, which led me to the exact same errors. In order to fix this, you can either run the up command on your (dv) Dedicated-Virtual Server, which will update your server with all the necessary patches, or you can update your Plesk version to 10.3. Once either of those two things are done, install the Billing Bundle and you should be good to go.


    http://kb.mediatemple.net/questions/1916/How+do+I+upgrade+Plesk+to+10.3?#dv_40

    http://kb.mediatemple.net/questions/1562/Installation+and+Usage+of+Plesk+Billing+Bundle#dv_40

    Hope this helps a bit.
     
  3. ThomasBennett

    ThomasBennett Guest

    0
     
    Thanks Matt. Looks like the issue is I still have my GS active so my primary domain is the same on my DV and my GS. I'll keep you posted. Thanks for the quick reply.
     
  4. (mt) MattL

    (mt) MattL Guest

    0
     
    Not a problem at all. Give us a shout via Twitter, support request, or phone if you run into any issues.
     
  5. ThomasBennett

    ThomasBennett Guest

    0
     
    Well, I'm not sure how to make sure my primary account is pointing to my DV.
     
  6. (mt) MattL

    (mt) MattL Guest

    0
     
    I see your support request now. I'll get back to you through that.
     
Loading...