1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

mcrypt on plesk 10.3.1 with CentOS

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by StianB, Dec 10, 2011.

  1. StianB

    StianB New Pleskian

    13
    60%
    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Hi all!

    I have some trouble getting mcrypt to work. Ive tried the atomicturtle method, but this gave me internal server error (500) when trying to access plesk, but i have no idea if mcrypt actually started to work. (it did something to the databases or something like that, my website got additional errors after installing this also)..

    mcrypt is necessarily for magneto..

    Any suggestions?

    EDIT:
    I tried to install ubuntu instead, this got mcrypt working without any problems, but with ubuntu, i couldnt get quote to work, so im back at CentOS.


    Thanks,
    Stian
     
  2. StianB

    StianB New Pleskian

    13
    60%
    Joined:
    Dec 5, 2011
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Well, what do you know, within half an hour after posting this, i got the solution.. hehe

    Using parallels "updates" -> Add Product Components and install PHP 5.3 Support instead of PHP 5 seem to get it working :)
     
Loading...