1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

No external website access

Discussion in 'Plesk for Windows - 8.x and Older' started by parkertr, Dec 14, 2006.

  1. parkertr

    parkertr Guest

    0
     
    I have just installed Plesk 8.1 for Windows on a windows 2003 server.

    I have everything seemingly setup however I cannot reach my websites from the internet - only on the local machine.

    It comes up with a

    Bad Request (Invalid Hostname)

    error. I can view the site on the local machine, the nameserver resolves, I can ping the website address from the internet - just no go.

    Any help would be greatly appreciated.

    P.S. the website (i'm testing with) is
    http://www.rogerstrailers.com.au
     
  2. parkertr

    parkertr Guest

    0
     
    also,

    the server is not on my own network. I remote desktop to it.

    The one server does everything - DNS, IIS and mail.

    It has static IP.

    It has an internal and external ip address - all DNS related setting are pointing to the external one.
     
  3. parkertr

    parkertr Guest

    0
     
    What I have just realised is that that error is the one generated by Firefox.

    The error is a HTTP 400 - Bad Request
     
Loading...