1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk #5.1.1 Error

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by ThomasMichael, Sep 27, 2012.

  1. ThomasMichael

    ThomasMichael New Pleskian

    10
     
    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello,

    Recently my qmail inbox has been flooded with the following error email. At first I was getting an average of 50 of these emails per day but now it's risen to as much as 200! Does anyone have any idea what the problem may be? Here's a copy of the email I am receiving. I've replaced my actual dedicated server name with "(my domain)":

    On 26/09/2012 10:30, "MAILER-DAEMON@(my domain)"
    <MAILER-DAEMON@(my domain)> wrote:

    Hi. This is the qmail-send program at (my domain).
    I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following
    addresses.
    This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out.

    psaadm@(my domain)>:
    Sorry, no mailbox here by that name. (#5.1.1)

    --- Below this line is a copy of the message.

    Return-Path: <anonymous@(my domain)>
    Received: (qmail 17698 invoked by uid 501); 26 Sep 2012 11:30:01 +0200
    Date: 26 Sep 2012 11:30:01 +0200
    Message-ID: <20120926093001.17696.qmail@(my domain)>
    From: root@(my domain) (Cron Daemon)
    To: psaadm@(my domain)
    Subject: Cron <psaadm@(my domain)> /usr/local/psa/admin/bin/php
    /opt/plesk-billing/admin/sbin/runevents.php
    Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1
    Auto-Submitted: auto-generated
    X-Cron-Env: <SHELL=/bin/sh>
    X-Cron-Env: <HOME=/usr/local/psa/admin>
    X-Cron-Env: <PATH=/usr/bin:/bin>
    X-Cron-Env: <LOGNAME=psaadm>
    X-Cron-Env: <USER=psaadm>

    [NON_LOGIN_APPx000591]: Failed to authenticate remoteAccessHash.

    I'm thinking maybe it has something to do with all emails from psaadm@(mydomain).com being forwarded to my inbox due to an error, but I am not 100% sure if this is the problem, and if so how it is fixed.

    Can anyone help?

    Thanks,

    Thomas.
     
  2. ThomasMichael

    ThomasMichael New Pleskian

    10
     
    Joined:
    Sep 27, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Anyone have any sugestions?
     
Loading...