1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

plesk 7.5.3 starting problem

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by ortorigo, Aug 15, 2005.

  1. ortorigo

    ortorigo Guest

    0
     
    hi,

    Last week i want to try a new version of plesk 7.5.3 in Debian and i formated my comp. Then i was download autoinstaller and setup. İn this time not have a problem. I restarted my comp. and continued to setup process (accepting agreement ...etc). And then i see only one ip in my ip pool 192.168.2.10. its my local ip but it didn't see general ip ( 81.214.111.135 ) I add this ip in this ip pool and add new domain (cesme.org ) in this ip (81.214.111.135). But i couldn't see this domain in browser base. This domain couldn't find.

    I think my server reject all internet connection. Because ı couln't open plesk with useing https://81.214.111.135:8443 but ı connect https://192.168.2.10:8443


    How can ı resolve this problem would you hepl me.

    Thanks
    Best regards
     
  2. jamesyeeoc

    jamesyeeoc Guest

    0
     
    You have your server behind a router/firewall, which is why it came up with only the private IP 192.168.2.10

    You need to configure the router to forward the ports (such as ports 80, 8443, 443, etc) from the WAN side to the server's LAN IP 192.168.2.10

    Also search the forums for additional information on running the server behind a router/firewall.
     
Loading...