1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Plesk outgoingmail problem

Discussion in 'Plesk for Linux - 8.x and Older' started by HailCaeser, Jul 20, 2006.

  1. HailCaeser

    HailCaeser Guest

    0
     
    Hello,
    When i usePlesk Webmail interface i can recieve and send mails to any mailboxes , but when i use mail client (The Bat) i can only recieve the mail , when i'am trying to send mail to mailbox that not _at_my_server_ , i get the following error :
    !20.07.2006, 11:31:56: SEND - sorry, that domain isn't in my list of allowed rcpthosts (#5.7.1)

    Sorry for bad English , from Russia.
     
  2. HailCaeser

    HailCaeser Guest

    0
     
    Anybody?mb need some more info ?
    have the following for mail
    mail.<domain>. A xxx.xxx.xxx.xxx
    <domain>. MX (10) mail.<domain>.
     
  3. HailCaeser

    HailCaeser Guest

    0
     
    fix it in code
     
  4. perstant

    perstant Guest

    0
     
    Did you fix this problem? If so, how did you go about fixing it? I am having the same problem.
     
  5. HailCaeser

    HailCaeser Guest

    0
     
    I think best for you to try to set POP lock time to 20 min .
     
  6. madsere

    madsere Regular Pleskian

    26
    57%
    Joined:
    May 8, 2005
    Messages:
    200
    Likes Received:
    0
    I can confirm the solution to this problem is to go to Server > Mail and tick the "POP3 lock time" - the defaultof 20 mins are probably as good as any.
     
Loading...