1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice

Post Install Issues

Discussion in 'Legacy Sitebuilder Software' started by kram@, Nov 24, 2004.

  1. kram@

    kram@ Regular Pleskian

    26
    40%
    Joined:
    Dec 11, 2003
    Messages:
    152
    Likes Received:
    2
    Location:
    South Africa
    Hello All,

    I am having a few post install issues!

    1* When trying to access the wizard URL:

    Fatal error: Call to undefined function: domxml_new_xmldoc() in /usr/local/Sitebuilder-1.0.0/include/classes/class.siteconfig.inc on line 138

    2* When I select the site builder button in the PLESK interface I get sent to the login page and get this err: the URL = http://sitebuilder.xyz.host.co.za/login.php

    Invalid FTP Host

    If i enter the server IP, ftp.xyz.com or 127.0.0.1 i get the same err.

    3* In the allowed IP option I can load my server xyz.host.co.za

    I get the IP 127.0.0.1

    Anybody have a few ideas?

    :confused:
     
  2. mac0310

    mac0310 Guest

    0
     
    Update

    kram

    Just wondering if you are having the same problems after 1.1 (if you upgraded). My first installation was with 1.1 and apart from having to manually install 'php-domxml' everything went smoothly. Installation is one thing but configuration is another. I have encountered two problems with getting SiteBuilder to work. The first problem is that it uses the machine name to setup DNS pointers which is a problem if your machine name has nothing to do with your domain name of choice. This was relatively easy to fix but then I ran into the 'Invalid FT Host' error which I have not been able to satisfactorily resolve.

    I am not at all impressed with the quality of the product and the number of bugs in what I thought was a production release. Perhaps my standards are too high but this still does not explain the useless documentation; great formatting, no content.
     
Loading...