1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

PPA in Virtuozzo: Address already in use

Discussion in 'Plesk Automation' started by HarmenW, Oct 6, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HarmenW

    HarmenW New Pleskian

    19
    85%
    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    I have installed PPA on a clean CentOS 5 installation (with 4GB RAM) inside of Virtuozzo 4.7.

    After the installation at first it seemed to work fine, I can login in PPA and upload licenses. But when I click "Infrastructure - Database Servers" or "Web Hosting - Websites" the server stops functioning. Once I have clicked one of these, the whole UI stops responding. When I restart the sw-cp-server service at functions again untill I click one of the two pages.

    When I look in the catalino.out file I see the following:
    Oct 6, 2012 8:03:08 PM org.apache.catalina.core.StandardServer await
    SEVERE: StandardServer.await: create[8005]:
    java.net.BindException: Address already in use
    at java.net.PlainSocketImpl.socketBind(Native Method)
    at java.net.PlainSocketImpl.bind(PlainSocketImpl.java:383)
     
  2. Andrew Andriatis

    Andrew Andriatis Regular Pleskian Plesk Team

    23
    57%
    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    1
    Hi, HarmenW,
    This might be a good catch - something is blocking Plesk screens to be shown inside the admin panel. Could we have access to the environment? You can email to me directly at aandriat@parallels.com.

    Thanks,
    Andrey Andriatis
     
  3. HarmenW

    HarmenW New Pleskian

    19
    85%
    Joined:
    Oct 21, 2009
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Apparently it was a licensing issue. I installed the new licenses I received today and everything works fine now...

    Still I think the interface should tell one the license has expired are something...

    Thanks anyway.
     
  4. Andrew Andriatis

    Andrew Andriatis Regular Pleskian Plesk Team

    23
    57%
    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    431
    Likes Received:
    1
    Hi. Thanks for the input. This is definitely the diagnostics issue.
    I am opening an internal bug to fix it for the release.

    Regards,
    Andrey Andriatis
     
Thread Status:
Not open for further replies.
Loading...