1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

Problem after update to 9.0 - Plesk logs me out

Discussion in 'Plesk 9.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by StefWeidm, Sep 1, 2009.

  1. StefWeidm

    StefWeidm New Pleskian

    19
    35%
    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    After updating via Plesk GUI to 9.0, everytime I log into Plesk and click on one or two links/menu items Plesk logs me out and goes to the login screen again. I can not do anything in Plesk right now.

    There is nothing in the error log, the access log looks like this while it happens:

    61.xx.xx.xx 67.xxx.xxx.xx:8443 - [01/Sep/2009:04:08:31 -0700] "POST /server/autoinstaller_install.php HTTP/1.1" 200 976 "https://67.xxx.xxx.xx:8443/server/autoinstaller_install.php" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2 (.NET CLR 3.5.30729)"
    61.xx.xx.xx 67.xxx.xxx.xx:8443 - [01/Sep/2009:04:08:33 -0700] "GET /login.php3 HTTP/1.1" 200 1241 "https://67.xxx.xxx.xx:8443/server/autoinstaller_install.php" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2 (.NET CLR 3.5.30729)"
    61.xx.xx.xx 67.xxx.xxx.xx:8443 - [01/Sep/2009:04:08:34 -0700] "GET /javascript/chk.js.php HTTP/1.1" 200 8438 "https://67.xxx.xxx.xx:8443/login.php3" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2 (.NET CLR 3.5.30729)"
    61.xx.xx.xx 67.xxx.xxx.xx:8443 - [01/Sep/2009:04:08:36 -0700] "GET /top.php3 HTTP/1.1" 200 2067 "https://67.xxx.xxx.xx:8443/login.php3" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2 (.NET CLR 3.5.30729)"
    61.xx.xx.xx 67.xxx.xxx.xx:8443 - [01/Sep/2009:04:08:36 -0700] "GET /login_up.php3 HTTP/1.1" 200 6295 "https://67.xxx.xxx.xx:8443/login.php3" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2 (.NET CLR 3.5.30729)"
    61.xx.xx.xx 67.xxx.xxx.xx:8443 - [01/Sep/2009:04:08:37 -0700] "GET /javascript/chk.js.php?plesk_version=psa-9.0.0-90081222.11 HTTP/1.1" 200 8438 "https://67.xxx.xxx.xx:8443/login_up.php3" "Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-GB; rv:1.9.1.2) Gecko/20090729 Firefox/3.5.2 (.NET CLR 3.5.30729)"

    from
    /var/log/httpd/psa/httpsd_access_log
     
  2. Nataliya Zagr

    Nataliya Zagr Regular Pleskian

    21
    87%
    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Hello,

    Just in case - please check the Session Idle Time:

    Home > Security > Session Idle Time

    Thank you
     
  3. StefWeidm

    StefWeidm New Pleskian

    19
    35%
    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I am seeing this in /var/log/messages every time Plesk logs me out after just 1 or 2 clicks in the interface

    psmon[6754]: Spawned 'httpsd' with '/sbin/service psa start'

    Why could this be happening?
     
  4. StefWeidm

    StefWeidm New Pleskian

    19
    35%
    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    I can not get that far before it logs me out.
    I had not changed that setting though.

    I also found in /var/log/messages everytime I get logged out:

    psmon[6754]: Spawned 'httpsd' with '/sbin/service psa start'
     
  5. StefWeidm

    StefWeidm New Pleskian

    19
    35%
    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Thank you, I can not get that far before I get logged out.

    Now I found the following in /var/log/messages everytime I get logged out:

    psmon[6754]: Spawned 'httpsd' with '/sbin/service psa start'


    What could be causing this?
     
  6. Maa

    Maa Guest

    0
     
Loading...