1. Please take a little time for this simple survey! Thank you for participating!
    Dismiss Notice
  2. Dear Pleskians, please read this carefully! New attachments and other rules Thank you!
    Dismiss Notice
  3. Dear Pleskians, I really hope that you will share your opinion in this Special topic for chatter about Plesk in the Clouds. Thank you!
    Dismiss Notice

problem statistic

Discussion in 'Plesk 10.x for Linux Issues, Fixes, How-To' started by achrafm, Dec 3, 2011.

  1. achrafm

    achrafm Guest

    0
     
    Hello

    All the statistics no longer works after the migration to version 3.4.4.
    My static collection is stopped since November 20.
    Please help me solve this problem.
    [​IMG]

    and picture 2:


    [​IMG]
     
  2. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,576
    Likes Received:
    1,244
    Location:
    Novosibirsk, Russia
  3. achrafm

    achrafm Guest

    0
     
    I installed the update # 5, I also replace statistics_collector

    After rebooting, the problem is solved 50%.

    traffic is not incremented, webalizer is only works with the sub domain.
     
  4. IgorG

    IgorG Forums Analyst Staff Member

    49
    24%
    Joined:
    Oct 27, 2009
    Messages:
    24,576
    Likes Received:
    1,244
    Location:
    Novosibirsk, Russia
    You shouldn't replace statistics_collector after installing MU#5!
     
  5. achrafm

    achrafm Guest

    0
     
    I restore statistics collector, then I execute:
    /usr/local/psa/admin/sbin/statistics --calculate-all
    it's ok I found the statistics.
     
    Last edited by a moderator: Dec 7, 2011
Loading...